Hattem Nunspeet  Heerde

Werken bij BANKA

Banka

Waar wil je gaan werken?

In de Bediening

Duik in een dag vol gezelligheid. Jij zorgt ervoor dat de gasten met een glimlach vertrekken, vol verwachting om binnenkort weer aan te schuiven voor meer bijzondere momenten.

In de Keuken

Ben jij de culinaire durfal die zich graag inzet in de keuken, altijd klaar om smaken te laten samenkomen en een sfeer van creativiteit te creëren? Bij BANKA zijn we op zoek naar gepassioneerde keukenliefhebbers zoals jij!

Als Leidinggevende

Ben jij die bevlogen leidinggevende in de horeca die excelleert in het scheppen van een gastvrije ambiance en het leiden van een gemotiveerd team? Bij BANKA zoeken we een leider zoals jij!

Facilitair

Steek jij de handen uit de mouwen en ben jij een vroege vogel die streeft naar een schone en gastvrije omgeving? Dan zijn wij bij BANKA op zoek naar jou!

Over Ons

Alle locaties van Grand Café BANKA zijn gevestigd in het Centrum. Al sinds 2011 aan het centrale marktplein in Hattem en sinds 2017 Nunspeet en in 2024 ook in het centrale hart van Heerde.

Genieten met een hoofdletter G willen we je graag bieden. Dat kan met een lekker kopje koffie met heerlijk gebak, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner! Op onze menukaart vindt u vooral ‘huisgemaakte’ gerechten van eerlijke producten uit de regio. Wat je ook gaat doen, het is prettig werken bij BANKA!

Veluwse Gezelligheid!

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van uitstekende service; het draait om het omarmen van de warmte en gastvrijheid die de Veluwe zo uniek maken. Als toekomstige werknemer bij ons ben jij de belichaming van die gezelligheid. Of je nu gasten verwelkomt, bestellingen opneemt of de sfeer verzorgt, we zoeken iemand die de Veluwse gastvrijheid met een glimlach kan overbrengen. Sluit je aan bij ons team en breng de Veluwse gezelligheid tot leven in alles wat je doet!

Het sollicitatieproces bij BANKA

i

Je solliciteert!

Enthousiast? Super! We leren je graag kennen. Vul het sollicitatieformulier direct in!

Eerste kennismaking

Binnen 2 werkdagen krijg je van ons een reactie op jouw sollicitatie.

Binnen 7 dagen bij BANKA

Binnen 7 dagen proberen we dan ook samen een bakje koffie te drinken.

Nog steeds een vraag?

Neem direct contact met ons op!